3/28/2012

Reflexió moral d'Auschwitz.

Publicat per Carlos a 18:37 ,

                                                                                        " El treball us farà lliures "

El camp de concentració de Auschwitz es una de les coses més impactants que hem pogut visitar a les nostres vides, tots aquells barracons, presons, camaras de gas ... Ens demostra fins a on pot arribar la crueltat humana.
Unes de les frases més emblemàtiques del camp era “L’única manera de sortir d’aquest camp, és per la xemeneia”. Això ens va impactar molt a tots ja que els presoners anaven a morir a aquests camps d’extermini, que en un principi volian ser camps de treball.
El nazisme i les guerres mundials es el més deplorable de la nostre història, com bé esmenta la dita "L'home és l'únic èsser que s'entrebanca dues vegades amb la mateixa pedra". Aquests camps s'han de conservar per no repetir tot això.
Les condicions de vida humanes eran pèsimes per no dir nules, no es pot arribar a entendre com els humans hem pogut actuar així i no donarnos compte del mal que hem fet i els problemes que hem creat.
Sens dubte és un lloc moralment extrany ja que tu sents que el que visites abans era trepitjat per els Jueus i Alemanys.

Back Top

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada