2/24/2012

Influència Familiar

Publicat per Carlos a 11:26 ,




La nostra familia és un punt de suport i ajuda que sempre tindrem al costat. Al llarg de la meva infància tant els pares com els avis i els profesors de l’escola ens han educat i ens han ajudat a créixer interiorment i com a persones.
La influència de la nostra familia pot tindre trascendència en algunes de les desicions que volguem pendre en la nostra vida com per exemple, anar a treballar fora, ells ens aconsellaran i ens donaran el seu punt de vista, però realment el que té la última paraula i la decisió sempre som nosaltres, encara que no siguem major d’edats a efectes legals, crec que tenim coneixement de raó de nosaltres mateixos. 


La familia ens ajuda normalment a prendre decisions que tenen gran pes, jo per exemple soc indecís i hem resulta difícil prendre desicions, m’agrada que m’ajudin, però no deixo que escolleixin per mi.
Mai hem d’oblidar d’on provenim, del nostre pare i mare i això és una cosa que mai hem de deixar de banda, ens agradi o no, és la nostra familia i sempre ens ajudarà cuan ho necesitem i la tindrem al costat.

Back Top

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada