12/13/2011

Realitat virtual

Publicat per Carlos a 19:30 ,



El text ens vol transmetre la idea de que la realitat virtual pot fer-nos oblidar el món real i sensible ja que aquesta mateixa recrea un nou entorn fals i també és capaç d'anular-nos el nostre mecanisme de percepció. La realitat és una realitat informàtica.

Títol secundari : Existencia irreal.

Aquest text està escrit per Javier Bustamante, s'estructura en dos paràgrafs. En el primer paràgraf ens explica el fenòmen tecnològic de la realitat virtual, ja que ha tingut un gran impacte en la societat per que el que es crea pel món virtual és tan real que moltes vegades la gent prefereix estar e un món virtual a un real. Aquesta realitat crea un nou entorn en el que si tu vols ningú sap qui ets. La consciència del Jo virtual és falsa, ja que no és real ni contigent.

Al segon paràgraf fa una reflexió sobre les conseqüències que pot tindre en un futur la distinció entre el món real i virtual, ja que d'alguna manera el món virtual ens absorveix i ens treu temps. Tot es cosa de la nostre ment ja que en ella és on guardem tots els records, pensaments, consciència i experiència.

La realitat psíquica és la que està formada pels nostres pensaments, imaginacions, desitjos... Cal distingir dos aspectes de l'activitat de pensar, i el contigut que es refereix a aquesta activitat.

La realitat física és la realitat que percebem a través dels sentits.

La relació entre aquistes dos és que una depen de l'altre és a dir que si nosaltres percebem una cosa gràcies al sentit del tacte, aquest estímul va pel sistema nerviós fins arribar al cervell i sabem el què és ja que ho habiem tocat anteriorment.

Back Top

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada