9/23/2011

Què és la filosofia ?

Publicat per Carlos a 4:26 ,

La filosofia és un element de la vida en el que els filòsofs, mitjançant les preguntes i la raó, intenten donar una explicació coherent a els coneixements i el lloc que representa l'home a la naturlesa. Per a molts la filosofia és una forma de buscar el sentit de la vida, ja que no tots tenim la mateixa percepció de la vida ni de la seva finalitat.


Per arribar a ser un bon filòsof has de tindre admiració per la filosofia, ja que alguns termes i preguntes plantejades poden arribar a ser molt complexes, cal molta dedicació temps i passió.


La teologia es la ciència que estudia Déu, però clar aquista, forma part d'una branca de la filosofia que intenta explicar si Déu realmente existeix, debut a que no és una realista física que poguem veure, escoltar o tocar. Cadascú té la llibertat pre creure-hi o no. Probablement els que hi creguin no estiguin en la veritat, per que cada cultura o religió hi ha un Déu different.


La filosofia denuncia l'estupidesa que hi ha al món. Aquesta mateixa causa la tristesa, per no poder arribar a saber moltes coses inquietants que tohtom es pregunta però ningú sap. Filosofar és reconèixer la ignorancia d'un mateix per tant fins que no la reconeguem no podrem deixar de ser estúpids.


La ètica es la veu que escoltem alhora de fer les coses, és a dir, un pot utilitzar els coneixements per fer el bé o per fer el mal. Aixó es cosa de cada un. Ja faran amb la seva consiència.


La política es un engany a la societat per aconseguir diners. És el meu punt de vista, sincerament els polítics no miren l'interés general si no que tracten de quedar bé amb les decisions que prenen. Ens fan creure que ells prendran les decisions i ens representaran pero, no es així. Jo mai em representaría amb l'actual alcalde de Badalona i les seves idees racistes.


Filosofar és l'únic mètode en el que no ens poden establir cap mena de prohibició. No ens poden dir la resposta de les nostres preguntes, sinó que hem de trobar-les nosaltres.



Back Top

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada